Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμστε

Η εταιρεία Plagiarism-checker συνεργάζεται με την εταιρεία Ανάβασις και είναι δίπλα στους φοιτητές που βρίσκονται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό. Όραμά μας είναι να βοηθήσουμε τους φοιτητές στη δύσκολη περίοδο των σπουδών τους και να ενώσουμε τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία για μια καλύτερη ποιότητα εκπαίδευσης. 

Στόχος μας είναι να ενημερώσουμε τους φοιτητές, και όχι μόνο, για τη σοβαρότητα της λογοκλοπής ώστε να την αποφεύγουν και να προστατέψουν τη θέση και την εργασία τους. Προσφέρουμε καθοδήγηση στην σωστή εκπόνηση των εργασιών ώστε οι φοιτητές μας να είναι επιτυχημένοι στις σπουδές τους και στις προσωπικές τους υποχρεώσεις. 

Επιδιώκουμε να καταπολεμήσουμε τη λογοκλοπή στο ευρύτερο πλαίσιο και όχι μόνο στον ακαδημαϊκό τομέα. Αναφερόμαστε στους τομείς της επιχείρησης, καθώς το περιεχόμενο σε οποιαδήποτε επιχείρηση είναι το πιο σημαντικό στοιχείο της. Απευθυνόμαστε σε εκδοτικούς οίκους,  δικηγορικά γραφεία και ειδησεογραφικά πρακτορεία. Γενικά, στοχεύουμε στην αντιμετώπιση της λογοκλοπής σε όλους τους τομείς! 

Προσπαθούμε να προάγουμε την ακαδημαϊκή ακεραιότητα και τα πνευματικά δικαιώματα των προσώπων που παράγουν περιεχόμενο, συμβάλλοντας έτσι σε μια καλύτερη ποιότητα εκπαίδευσης, ώστε να μπορεί πλέον ο καθένας μας να ανταπεξέλθει στα νέα δεδομένα της ψηφιακής κοινωνίας στην οποία ζούμε.  

Στη σελίδα μας θα βρείτε άρθρα για τη λογοκλοπή, συμβουλές για να την αποφύγετε, και μπορείτε να ελέγξετε εργασίες, κείμενα και ιστοσελίδες για να διασφαλίσετε την πρωτοτυπία και να προστατευτείτε από τις καταγγελίες και τις επιπτώσεις που επιφέρει η  λογοκλοπή. 

Η βιβλιοθήκη μας ή Βάση δεδομένων  

Το Plagiarism-checker περιλαμβάνει δύο τύπους πηγών: 

  1. Το διαδίκτυο με εκατομμύρια σελίδες ψηφιακού περιεχομένου  
  2. Πολυάριθμα επιστημονικά και ακαδημαϊκά άρθρα σε περιοδικά από τους πιο διάσημους εκδότες του κόσμου. 

Μόλις ανεβάσετε το αρχείο, το εργαλείο μας εξάγει χιλιάδες σημασιολογικά παρόμοια κείμενα και τα σαρώνει προσεκτικά για να τα συγκρίνει με την εργασία σας. 

Τι κάνουμε: 

Υποστήριξη των φοιτητών 

Βοηθάμε τους φοιτητές στις σπουδές τους 

 

Αντιμετώπιση της λογοκλοπής

Αντιμετωπίζουμε τη λογοκλοπή 

 

Πρωτοτυπία

Βοηθάμε τους δημιουργούς να έχουν πρωτότυπο και μοναδικό περιεχόμενο 

 

Καλύτερη εκπαίδευση

Συμβάλλουμε σε μια καλύτερη εκπαίδευση 

 

Καλύτερη ψηφιακή κοινωνία

Και σε μια καλύτερη ψηφιακή κοινωνία 

Εμπιστευτείτε το Plagiarism-checker και κάνετε τον έλεγχο λογοκλοπής γρήγορα και εύκολα!

Δωρεάν έλεγχος 500 λέξεων τώρα

Plagiarism-Checker.gr

Στόχος μας είναι η ενημέρωση για τη σοβαρότητα της λογοκλοπής και η καταπολέμησή της σε όλους τους τομείς.

Πηγές

Επικοινωνία

Venizelou 34, Kavala, Greece

+30 (210) 300 2036

About Us