Δωρεάν πρόγραμμα λογοκλοπής

Δωρεάν πρόγραμμα λογοκλοπής

Εκμεταλλεύτητε έναν δωρεάν έλεγχο

 

Δωρεάν έλεγχος 1500 λέξεων τώρα

 

Μια από τις συνεργαζόμενες εταιρείες μας είναι ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ανάβασις. Στις υπηρεσίες που προσφέρει ανήκει και ο δωρεάν έλεγχος λογοκλοπής για τις εργασίες που αναλαμβάνει να υποστηρίξει. Καθώς, λοιπόν, συνεργαζόμαστε με τον Όμιλο πολλοί φοιτητές θέτουν την ερώτηση ποια είναι η διαφορά του προγράμματος λογοκλοπής που χρησιμοποιεί ο ίδιος ο Όμιλος δωρεάν από αυτό που χρησιμοποιούμε εμείς στο plagiarism-checker.gr.

Η απάντησή μας δεν μπορεί να είναι πάντα απλή καθώς στην ουσία συγκρίνουμε δυο τελείως διαφορετικά εργαλεία. Από τη μια πλευρά οι συγγραφείς του Ομίλου έχουν στα χέρια τους δωρεάν προγράμματα που ελέγχουν τη λογοκλοπή, και από την άλλη μπορούν να επιλέξουν τα αξιόπιστο λογισμικό μας.

Για να σας βοηθήσουμε, θα θέσουμε υπόψιν σας το βασικό κορμό λειτουργίας των δυο διαθέσιμων λύσεων. Τα δωρεάν προγράμματα λογοκλοπής στην ουσία εκτελούν την ίδια αναζήτηση με εκείνη των μηχανών αναζήτησης (π.χ. google). Με άλλα λόγια, τα προγράμματα αυτά έχουν στη βάση δεδομένων μόνο μέρος των ελεύθερα διαθέσιμων κειμένων στο διαδίκτυο. Στον αντίποδα, το δικό μας λογισμικό αναζητά ομοιότητες σε δισεκατομμύρια έγγραφα που έχουν φορτωθεί σε διάφορες βάσεις δεδομένων ανά τον κόσμο και δεν είναι διαθέσιμα μέσω των μηχανών αναζήτησης. Αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος της αξιοπιστίας που έχει επιλέξει για εσάς ο Όμιλος ΑΝΑΒΑΣΙΣ, κάνοντας συνεργασία με μας.

Τα δωρεάν προγράμματα δεν είναι πάντα αξιόπιστα, παρέχουν όμως μια γενική εικόνα και εντοπίζουν σημεία λογοκλοπής εξετάζοντας μερικά κείμενα που είναι διαθέσιμα με ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο. Η γκάμα όμως των κειμένων που παρέχουν λογισμικά όπως το plagiarism-checker.gr είναι ευρεία και ολοκληρωμένη. Έτσι τα αποτελέσματα του ελέγχου είναι πιο αξιόπιστα. Μάλιστα, το λογισμικό μας μπορεί να αναγνωρίσει λογοκλοπή και από λάθος παράφραση, χάρη στον αναπτυγμένο αλγόριθμό του. Μπορείτε να διαβάσετε εδώ πως κάνω παράφραση ώστε να το έργο σας να μην έχει λογοκλοπή.

Ο ελεγχος λογοκλοπης που γίνεται στα πανεπιστήμια, πραγματοποιείται μέσω ενός αξιόπιστου Software λογοκλοπησ, με το συνηθέστερο να είναι το Turnitin. Πολλοί φοιτητές αναζητούν "on line ελεγχος λογοκλοπης" για να ελέγξουν την εργασία πριν τον πανεπιστημιακό έλεγχο. Έτσι θα έχουν τον χρόνο να διορθώσουν το κείμενό τους σε περίπτωση που έχει υψηλό ποσοστό λογοκλοπής. Διαβάστε εδώ ποιο είναι το ποσοστο λογοκλοπης που επιτρεπεται να έχει μια εργασία.

Για αυτό και εμείς έχουμε ένα τέτοιο λογισμικό ώστε να βοηθήσουμε τους φοιτητές να έχουν άψογες και πρωτότυπες εργασίες. Βλέπουμε πως η αναζήτηση τέτοιων υπηρεσιών είναι μεγάλη και συχνή. Βέβαια, η αναζήτηση των όρων «ελεγχος λογοκλοπης δωρεαν, λογοκλοπή ελεγχος free, λογοκλοπη σε εργασια ελεγχος δωρεαν, προγραμμα λογοκλοπης turnitin δωρεαν» αλλά και «ελεγχος λογοκλοπης free download» είναι ανησυχητικά συχνή καθώς οι φοιτητές προσπαθούν να βρουν δωρεάν αξιόπιστες λύσεις. Ωστόσο, για να είναι ένα πρόγραμμα πραγματικά καλό χρειάζεται επένδυση και συντήρηση. Ο αλγόριθμος του λογισμικού πρέπει να ενημερώνεται τακτικά ώστε να παραμένει έγκυρος ο έλεγχος, και να μπορεί να εντοπίζει τις «πονηριές» που μπορεί κάποιος να κάνει.

Εκτός από την ενημέρωση του αλγορίθμου που απαιτεί πολύ χρόνο και προσοχή, χρειάζεται να γίνεται και ενημέρωση της βάσης δεδομένων. Υπάρχει πληθώρα κειμένων στο  διαδίκτυο σε όλες τις γλώσσες. Η πλειοψηφία των φοιτητών συγγράφουν τις εργασίες τους με βάση τη ψηφιακή βιβλιογραφία, αλλά ακόμα και τα έντυπα κείμενα υπάρχουν διαθέσιμα στο διαδίκτυο. Έτσι λοιπόν, ένα αξιόπιστο λογισμικό λογοκλοπής πρέπει να έχει πλούσια βάση δεδομένων που να περιλαμβάνει όχι μόνο τα πιο «δημοφιλή» κείμενα όπως αυτά της βικιπαίδειας, αλλά και κείμενα λιγότερο γνωστά, κείμενα από πανεπιστημιακούς φορείς και όχι μόνο. Η ενημέρωση της βάσης δεδομένων πρέπει επίσης να γίνεται συχνά, καθώς καθημερινά εκδίδονται νέα επιστημονικά άρθρα, περιοδικά και βιβλία. Επιπλέον, γίνεται συνεχώς προσπάθεια να ψηφιοποιηθούν και τα παλαιότερα κείμενα που υπάρχουν μόνο σε έντυπη μορφή. Η πλειοψηφία των έντυπων κειμένων είναι ήδη διαθέσιμη και online.

Αναγνωρίζοντας τα παραπάνω, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς ότι ένα αξιόπιστο εργαλείο ελέγχου λογοκλοπής χρειάζεται πολλή φροντίδα για να παραμένει ενημερωμένο και έγκυρο. Για αυτόν τον λόγο, δε μπορεί να υπάρξει εντελώς δωρεάν ολοκληρωμένη υπηρεσία ελέγχου λογοκλοπής. Υπάρχουν ωστόσο δωρεάν δοκιμές που αφορούν έλεγχο με συγκεκριμένο όριο λέξεων. Το πεδίο αυτό είναι ανταγωνιστικό και για αυτό μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε πως προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στις χαμηλότερες τιμές. Το λογισμικό μας πληροί όλα τα κριτήρια αξιοπιστίας που ακολουθούν τα πανεπιστήμια της Ελλάδας και του Εξωτερικού. Σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες ελέγχου λογοκλοπής σε μια ποικιλία πακέτων για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για αρχή δοκιμαστικά δωρεάν το εργαλείο μας και να το εμπιστευτείτε για όλες τις εργασίες σας.

Plagiarism-Checker.gr

Στόχος μας είναι η ενημέρωση για τη σοβαρότητα της λογοκλοπής και η καταπολέμησή της σε όλους τους τομείς.

Πηγές

Επικοινωνία

Venizelou 34, Kavala, Greece

+30 (210) 300 2036

About Us