Εκπαιδευτικά ιδρύματα και λογοκλοπή

Εκπαιδευτικά ιδρύματα και λογοκλοπή

Αναλαμβάνουμε τον έλεγχο πολλαπλών αρχείων για λογοκλοπή. Είμαστε στη διάθεσή σας με άμεσο αποτέλεσμα! 

Ελέγξτε πολλά έγγραφα για λογοκλοπή με το λογισμικό plagiarism-checker

Σημαντικότητα λογισμικών λογοκλοπής 

Για τα πανεπιστήμια, τα κολλέγια και γενικά για όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, ο έλεγχος λογοκλοπής είναι αναπόσπαστο μέρος των προγραμμάτων σπουδών. Η ακαδημαϊκή ακεραιότητα απαιτεί σεβασμό και η λογοκλοπή αποτελεί ακαδημαϊκό και ηθικό αδίκημα που επισύρει κυρώσεις.  

Η λογοκλοπή στις εργασίες εξαμήνου, τις πτυχιακές, διπλωματικές αλλά και διδακτορικές εργασίες είναι συχνό φαινόμενο και οι φοιτητές καλούνται να αναπτύξουν την επιστημονική τους ταυτότητα και έτσι να σέβονται τα πνευματικά δικαιώματα των συγγραφέων. Αυτό καθιστά απαραίτητη την ύπαρξη λογισμικών λογοκλοπής σε όλα τα πανεπιστήμια και εκπαιδευτικά ιδρύματα.  

Απλοποιήστε τη διαδικασία ελέγχου λογοκλοπής 

Στο plagiarism-checker μπορείτε να ανεβάσετε ένα αρχείο και να δείτε εύκολα και γρήγορα το ποσοστό λογοκλοπής. Επίσης θα δείτε αναλυτικά και υπογραμμισμένα με ξεχωριστό χρώμα τα σημεία λογοκλοπής. Τα χρώματα βοηθάνε στον εντοπισμό των πηγών προέλευσης του κειμένου. 

Βέβαια, οι εργασίες των φοιτητών είναι πολλές και αυτό απαιτεί τη χρήση λογισμικού που να υποστηρίζει τον έλεγχο πολλών αρχείων ταυτόχρονα. Μπορείτε να στείλετε σε μας ένα σύνολο αρχείων και από εκεί αναλαμβάνουμε εμείς τον έλεγχο όλων αυτών! Εμείς θα σας τα παραδώσουμε ελεγμένα από το λογισμικό άμεσα, εντός μιας μέρας! Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας στείλετε τα έγγραφα στο email:  

Αξιοπιστία λογισμικού 

Το plagiarism-checker σάς βοηθά στη διασφάλιση της ποιότητας της επιστημονικής εργασίας μέσω αξιόπιστης σύγκρισης σχετικών κειμένων με όλες τις ελεύθερα διαθέσιμες διαδικτυακές πηγές, επιστημονική βιβλιογραφία από τους γνωστότερους εκδοτικούς οίκους αλλά και προηγούμενες φοιτητικές εργασίες που καταχωρούνται με την προαιρετική συμφωνία των φοιτητών. 

Προάγετε την ακαδημαϊκή ακεραιότητα και συμβάλετε στην καταπολέμηση της λογοκλοπής. Το plagiarism-checker παρέχει στα εκπαιδευτικά ιδρύματα ένα έγκυρο και απλό λογισμικό ελέγχου λογοκλοπής που πληροί όλες τις απαιτήσεις της σύγχρονης εκπαίδευσης. 

Το λογισμικό μας λειτουργεί με τον πιο σύγχρονο και καλύτερο αλγόριθμο ανίχνευσης λογοκλοπής, υποστηρίζοντας τους φοιτητές στη συγγραφή εργασιών, και τους καθηγητές στον έλεγχο και τη βαθμολογία τους. 

Το plagiarism-checker είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο ελέγχου λογοκλοπής, εγκεκριμένο από την ακαδημαϊκή κοινότητα και περιλαμβάνει εκτεταμένη βάση δεδομένων.  

Το εργαλείο μας περιλαμβάνει ως πηγές: 

1. Το διαδίκτυο με περισσότερες από 14 δισεκατομμύρια σελίδες ψηφιακού περιεχομένου  

2. Εκατομμύρια επιστημονικά και ακαδημαϊκά άρθρα σε περιοδικά από τους πιο διάσημους εκδότες του κόσμου. 

3. Καταχωρημένες φοιτητικές εργασίες (προαιρετικό) 

Μόλις ανεβεί το αρχείο, το εργαλείο μας εξάγει χιλιάδες σημασιολογικά παρόμοια κείμενα και τα σαρώνει προσεκτικά για να τα συγκρίνει με την εργασία που ανεβάσατε. 

Εμπιστευτείτε το plagiarism-checker δοκιμάζοντας εντελώς δωρεάν τον έλεγχο 500 λέξεων! 

24άωρη υποστήριξη 

Χρησιμοποιώντας το plagiarism-checker θα έχετε 24άωρη υποστήριξη και άμεση επικοινωνία μέσω email (και?). Απλοποιείστε τη διαδικασία ελέγχου των φοιτητικών εργασιών χρησιμοποιώντας το λογισμικό μας. 

Γιατί plagiarism-checker έναντι άλλων 

Όραμά μας είναι να συμβάλλουμε στην καλύτερη ποιότητα εκπαίδευσης και στην ακαδημαϊκή ακεραιότητα. Παρέχουμε περιεχόμενο για να στηρίξουμε την ακαδημαϊκή ακεραιότητα και τα πνευματικά δικαιώματα, προσφέροντας καθοδήγηση για τους φοιτητές, τους καθηγητές και τους οργανισμούς για να έχουν την επιτυχία που θέλουν! 

Στο plagiarism-checker αναγνωρίζουμε πως το κάθε εκπαιδευτικό ίδρυμα έχει τις δικές του ανάγκες και εκλαμβάνει την έννοια της επιτυχίας με διαφορετικό τρόπο. Εμείς υποστηρίζουμε όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα προσπαθώντας να καλύψουμε τις ποικίλες και διαφορετικές ανάγκες τους. Ας δουλέψουμε μαζί για μια καλύτερη εκπαίδευση! 

Για κάθε μέγεθος και προϋπολογισμό 

Τα πακέτα μας προσφέρουν τις πιο ανταγωνιστικές τιμές και τις καλύτερες υπηρεσίες! Αν δε σας ενδιαφέρει κάποιο από τα βασικά πακέτα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο και να δημιουργήσουμε ένα εξατομικευμένο πακέτο για τις ανάγκες του ιδρύματός σας!  

Η ασφάλεια είναι σημαντική 

Τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται και επεξεργάζονται με ασφάλεια στην περιοχή σας και σύμφωνα με όλα τα διεθνή πρωτόκολλα απορρήτου δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των SSL FERPA, COPPA και GDPR. Το απόρρητο των προσωπικών πληροφοριών προστατεύεται αυστηρά από τους αλγόριθμους του plagiarism-checker. 

Δωρεάν έλεγχος 500 λέξεων τώρα

Plagiarism-Checker.gr

Στόχος μας είναι η ενημέρωση για τη σοβαρότητα της λογοκλοπής και η καταπολέμησή της σε όλους τους τομείς.

Πηγές

Επικοινωνία

Venizelou 34, Kavala, Greece

+30 (210) 300 2036

About Us