Κείμενο χωρίς λογοκλοπή

Κείμενο χωρίς λογοκλοπή

Η δημιουργία ενός κειμένου δίχως λογοκλοπή είναι μια διαδικασία που απαιτεί προσοχή και ιδιαίτερη επιμέλεια. Συχνά, κατά την ανάγνωση βιβλίων αποστηθίζουμε εκφράσεις τις οποίες στη συνέχεια καταγράφουμε γραπτώς, υποπίπτοντας έτσι ακούσια, στο παράπτωμα της λογοκλοπής. Για το λόγο αυτό, κατά τη συγγραφή του έργου μας θα πρέπει να παραμένουμε προσεκτικοί και να αποφεύγουμε τη χρήση κοινών εκφράσεων που μπορούν να αυξήσουν το ποσοστό λογοκλοπής στο σύνολό του.

Επειδή κάτι τέτοιο δεν είναι πάντα εφικτό και δεν είναι δυνατόν να συγγράφουμε με τον περιορισμό στην έκφραση και στη διατύπωση των σκέψεών μας, μπορούμε να ελέγξουμε αξιόπιστα και έγκυρα το κείμενό μας, μέσω του ειδικού λογισμικού που χρησιμοποιεί ο Όμιλος ΑΝΑΒΑΣΙΣ.  Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την αυθεντικότητα όσων έχουμε γράψει και να παρουσιάσουμε ένα πρωτότυπο έργο.

Σε περίπτωση που έχετε εντοπίσει λογοκλοπή στο κείμενό σας και θέλετε βοήθεια η έμπειρη ομάδα του www.anavasis.gr μπορεί να σας βοηθήσει ώστε να έχετε ένα πλήρως παραφρασμένο κείμενο.

Δωρεάν έλεγχος 1500 λέξεων τώρα

Plagiarism-Checker.gr

Στόχος μας είναι η ενημέρωση για τη σοβαρότητα της λογοκλοπής και η καταπολέμησή της σε όλους τους τομείς.

Πηγές

Επικοινωνία

Venizelou 34, Kavala, Greece

+30 (210) 300 2036

About Us